Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

З Днем підприємця!!!

Дата: 31.08.2024 17:40
Кількість переглядів: 55

     Уже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Професійне свято в Україні було засновано указом президента Леоніда Кучми 05 жовтня 1998 року №1110/98.

     День підприємця – це свято енергійних, сміливих, наполегливих людей, які не побоялися розпочати свою справу. Підприємець – людина, яка не лише створює робочі місця, а й допомагає розвиватися своїй громаді і створює та запроваджує нові ідеї та проєкти, підтримує українську економіку у надскладний для нашої держави час. Саме завдяки підприємцям, їхній відданості справі, доброчесності, сумлінній праці, вчасній сплаті податків для українців підтримується економічний фронт.

     Шановні підприємці Степівської громади! Вітаю вас з вашим професійним святом! Основою економіки усіх потужних держав в світі є малий та середній бізнес, і я дякую Вам, що на самому початку війни ви включилися в обороноздатність нашої громади, нашої держави, ви підтримуєте Збройні сили України і надалі тримаєте наш український економічний фронт. Вітаю вас з святом, бажаю міцного здоров’я, стабільності на ринку, гарних клієнтів та відповідальних працівників! 

Ми обов’язково переможемо!!!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь