Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

День незалежності України 2024

Дата: 23.08.2024 23:58
Кількість переглядів: 330

День незалежності України 2024

Щороку 24 серпня ми традиційно відзначаємо головне свято країни – День Незалежності. У 2024 році – знову в умовах війни, коли Україні вкотре доводиться відстоювати свою свободу та право на життя. На жаль, в умовах війни ми змушені відмовитися від звичного святкування – щоб не наражати на ризик життя людей, масові заходи не проводять. Але це не заважає нам, як і торік, напередодні свята, вдягнути вишиванки, виконати гімн і разом помолитися про якнайшвидше настання миру в рідній країні. 

 

З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України….

З Днем незалежності! Нехай наша держава росте та міцніє, щоб людям із роками жилось все краще, вільніше, багатше! Хай зростає добробут кожної сім’ї та всієї України! Докладаймо зусиль, щоб жити краще у вільній і квітучій країні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь