Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

З Днем медичного працівника

Дата: 26.07.2024 10:23
Кількість переглядів: 136

Шановні медичні працівники!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем медичного працівника!

Ви присвятили своє життя гуманній і благородній справі – медицині. Ваша місія складна і відповідальна, а праця вимагає повної віддачі сил, досвіду, знань, душевної щедрості. Лікар вчиться все життя, і кожен його робочий день – це нове складне завдання. Ваша професійна турбота і увага дозволяють відновити здоров’я і впевненість у собі, а доброта і милосердя лікують часом краще всяких ліків.

Прийміть сердечну подяку за Вашу щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя людини, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Ви – справжні герої нашого часу, адже щодня ведете боротьбу із невидимим і небезпечним ворогом, жертвуючи собою, допомагаєте сотням тисяч українців. 

Це свято разом з Вами відзначають тисячі людей, яким Ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у Ваш талант, вміння, професіоналізм, у Вашу постійну готовність прийти на допомогу.

Сердечно бажаємо Вам та Вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України. Нехай благословенними будуть Ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь