Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

Інформація щодо проведення заходів до Міжнародного дня захисту дітей на території Степівської сільської ради

Дата: 03.06.2024 15:54
Кількість переглядів: 136

Інформація

щодо проведення заходів до Міжнародного дня захисту дітей

на території Степівської сільської ради

 

  • Благодійним фондом ЮЕЙМ дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з прийомних сімей надано благодійну допомогу у вигляду побутової техніки. На території нашої громади три родини отримали холодильники, мікрохвильові печі, пральні машинки та сушарки.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  • 25 травня в місті Миколаєві діти з багатодітних та внутрішньо переміщених родин мали можливість взяти участь у проекті «Берегиня». Волонтерами будинку офіцерів флоту для дітей проведено шоу-програму. Діти мали можливість створити квіткові композиції з живих квітів, миловаріння, виготовлення ляльок-мотанок, бісероплетіння.
  • Під час проведення лінійок з нагоди останнього дзвоника у закладах загальної середньої освіти керівники також привітали дітей з Міжнародним днем захисту дітей.
  • 1 червня на ігровому майданчику с.Степове працівниками Степівського БК проведено ігрову програму «Морська подорож» для молодшого та середнього шкільного віку, дітей пригощали морозивом та солодощами.

Фото без опису Фото без опису

  • У Кубряцькому старостинському окрузі для дітей на ігрових майданчиках провели конкурси, ігри, а також за кошти ФГ «Янко –Агро» дітей пригостили морозивом та солодкими смаколиками.
     
  • У Криничанському та Михайлівському старостатах працівниками обласної бібліотеки міста Миколаєва проведено розважально-пізнавальні заходи на тему: «Веселись, грай, книжки читай»
     

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  • У Михайлівському старостинському окрузі за участі Михайлівського ліцею проведено благодійний ярмарок  «Твори добро», метою якого було зібрати кошти для волонтерів громади – Червонополянських сіткарів та Михайлівських свічкарів. Учні ліцею разом зі своїми батьками та вчителями продавали товари, виготовлені власноруч (домашня випічка, фрукти та ягоди, вироби з бісеру, тощо), в результаті чого зібрали чималу суму коштів, які розподілили між волонтерами (для плетіння маскувальних сіток та виготовлення окопних свічок).
  • Керівники дошкільних навчальних закладів провели в онлайн форматі різноманітні заходи, квести, подорожі, привітали діток зі святом.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь