Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

Інформація щодо проведення заходів до Міжнародного дня захисту дітей на території Степівської сільської ради

Дата: 03.06.2024 15:54
Кількість переглядів: 154

Інформація

щодо проведення заходів до Міжнародного дня захисту дітей

на території Степівської сільської ради

 

  • Благодійним фондом ЮЕЙМ дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з прийомних сімей надано благодійну допомогу у вигляду побутової техніки. На території нашої громади три родини отримали холодильники, мікрохвильові печі, пральні машинки та сушарки.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  • 25 травня в місті Миколаєві діти з багатодітних та внутрішньо переміщених родин мали можливість взяти участь у проекті «Берегиня». Волонтерами будинку офіцерів флоту для дітей проведено шоу-програму. Діти мали можливість створити квіткові композиції з живих квітів, миловаріння, виготовлення ляльок-мотанок, бісероплетіння.
  • Під час проведення лінійок з нагоди останнього дзвоника у закладах загальної середньої освіти керівники також привітали дітей з Міжнародним днем захисту дітей.
  • 1 червня на ігровому майданчику с.Степове працівниками Степівського БК проведено ігрову програму «Морська подорож» для молодшого та середнього шкільного віку, дітей пригощали морозивом та солодощами.

Фото без опису Фото без опису

  • У Кубряцькому старостинському окрузі для дітей на ігрових майданчиках провели конкурси, ігри, а також за кошти ФГ «Янко –Агро» дітей пригостили морозивом та солодкими смаколиками.
     
  • У Криничанському та Михайлівському старостатах працівниками обласної бібліотеки міста Миколаєва проведено розважально-пізнавальні заходи на тему: «Веселись, грай, книжки читай»
     

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  • У Михайлівському старостинському окрузі за участі Михайлівського ліцею проведено благодійний ярмарок  «Твори добро», метою якого було зібрати кошти для волонтерів громади – Червонополянських сіткарів та Михайлівських свічкарів. Учні ліцею разом зі своїми батьками та вчителями продавали товари, виготовлені власноруч (домашня випічка, фрукти та ягоди, вироби з бісеру, тощо), в результаті чого зібрали чималу суму коштів, які розподілили між волонтерами (для плетіння маскувальних сіток та виготовлення окопних свічок).
  • Керівники дошкільних навчальних закладів провели в онлайн форматі різноманітні заходи, квести, подорожі, привітали діток зі святом.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь