Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

Висловити нашу подяку міжнародній організації Lions Clubs International, осередоку із французького міста Туль Lions Club de Toul, молдавським колега із Lions Club Chisinau.

Дата: 13.10.2023 12:47
Кількість переглядів: 100

Те, що ми робимо для себе,
вмирає з нами, а те, що ми робимо для інших
залишається і є безсмертним_
Альберт Пайк.

 

     У сучасному світі поруч із добром та радістю вистачає місця де панує багато обману, насилля, ворожнечі, при цьому, велика кількість людей в усьому світі відчувають гостру потребу у захисті та психологічній підтримці. Змінити наш світ і зробити його кращим добром, за один день, не вдається нікому, але можна принаймні спробувати бо світ тримається на небайдужих, чуйних людях, які не здатні пройти повз, завжди готові допомогти і надати підтримку. Ніяких слів не вистачить, щоб повною мірою висловити нашу подяку міжнародній організації Lions Clubs International, осередку із французького міста Туль Lions Club de Toul, молдавським колега із Lions Club Chisinau. В умовах жорстокої війни ми побачили, хто наші справжні брати, друзі та союзники.

       10 жовтня 2023 року завдяки підтримці міжнародної організації Lions Clubs International осередок із французького міста Туль Lions Club de Toul передав через молдавських колег із Lions Club Chisinau жителям Степівської громади автомобіль швидкої допомоги Fiat- Talento, використання якого, дасть можливість покращити надання медико-соціальної допомоги жителям нашої громади.

 Фото без опису

          Пишаємося, що такі чуйні, щедрі душею і небайдужі люди є на світі! Від щирого серця, дякуємо за допомогу, своєчасну і таку необхідну. Нехай повернеться вам добро здоров'ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину. Нехай тільки добрі люди зустрічаються у вас на шляху і нехай тільки добрі новини будуть у вашому житті. Ваша підтримка допомагає нам робити неймовірні речі. Завдяки вам життя перемагає смерть, а ваша допомога наближує Україну до перемоги.

Разом ми - сильні! Разом – до перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь