Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

Освітянський форум

Дата: 03.05.2023 15:19
Кількість переглядів: 969

                                       Освітянський форум

Фото без опису

    Сьогодні, як ніколи, в умовах військового стану, недофінансування освітньої галузі, гостро  постає питання формування ефективної мережі  закладів освіти. Саме обговоренню цього питання 29 квітня 2023 року у Широколанівському Будинку культури зібрались представники засновника, депутати Степівської сільської ради, старости громад, працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту, керівники закладів освіти, представники педагогічної і батьківської спільнот.

    Присутніх привітав секретар Степівської с/р Федюк В.І. Начальник відділу ОКМС Штапенко Д.В. наголосив на актуальності даного питання. Інспектор відділу ОКМС Вінійчук Л.І. повідомила про ті кроки, що були вже зроблені, починаючи з 2021 року. Повне висвітлення стану справ у фінансовому забезпеченні закладів  у цифрах, фактах, графіках і діаграмах було зроблено економістом відділу ОКМС Кримінською О.Я.  Головний бухгалтер відділу ОКМС Сівач Т.Г. повідомила про матеріально-технічне забезпечення та потреби кожного закладу, зокрема на створення  безпечних умов для усіх учасників освітнього процесу.

    Бурхливе обговорення, емоційні виступи депутатів, керівників закладів освіти ще раз підтвердили, що питання болюче, нагальне і потребує дуже виважених підходів. Сподіваємось, що після детального ознайомлення із станом справ в освітянській галузі, яке було зроблено на цій зустрічі, у кожному старостинському окрузі пройдуть громадські обговорення щодо подальшого функціонування кожного закладу та будуть прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь