Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

ПРОТОКОЛ № 3 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Дата: 28.10.2021 13:55
Кількість переглядів: 2262

ПРОТОКОЛ № 3

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора

Широколанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

 

          25 жовтня 2021 року                                                           с. Степове

 

Присутні:

 

Голова комісії:

Руденко Віталій Вікторович –  секретар Степівської сільської ради.

Секретар комісії: Герула Анна Юріївна – секретар виконавчого комітету Степівської сільської ради

Члени комісії:

  1. Ватралик Сергій Іванович – вчитель Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, депутат Степівської сільської ради.
  2. Ракоча Тетяна Миколаївна  –  директор Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, освітній експерт.
  3. Коленяк Лариса Вікторівна – голова профспілки працівників Широколанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  4. Кердікошвілі Ольга Анатоліївна, юрист Степівської сільської ради.

Відсутні:

         1. Спеціаліст управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області (за узгодженням);

2. Волощакевич Віктор Володимирович – голова фермерського господарства «Волощакевич» ( за узгодженням).

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора

Широколанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

 

  1. Про проведення І етапу конкурсного відбору (письмове тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про загальну середню освіту», Закону України «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти).
  2. Про проведення ІІ етапу конкурсного відбору (перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання)
  3. Про проведення ІІІ етапу конкурсного відбору (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти тривалістю до 10 хвилин).
  4. Про визначення переможця конкурсу та оприлюднення результатів конкурсу.

 

По першому питанню порядку денного

                            

СЛУХАЛИ:

       

 Руденка Віталія Вікторовича, голову конкурсної комісії, секретаря Степівської сільської ради, який ознайомив членів комісії, що сьогодні 25 жовтня 2021 року проходить конкурс на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів  Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області. Відповідно до рішення засідання конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду директора загальноосвітньої школи I-III ступенів  від 05.10.2021 року до участі у конкурсі допущено Приліпко Галину Валеріївну.

Також зазначив, що відповідно до «Положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області», затвердженого рішенням позачергової сесії Степівської сільської ради від 16.07.2020 № 8  26.07.2021 року конкурс відбувається у 3 (три) етапи: кандидат, який допущено до конкурсного відбору, проходять перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування,  письмового вирішення ситуаційного завдання та відкритої презентації плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

Члени комісії мають право задавати додаткові усні запитання кандидату та отримувати усні відповіді.

Перший етап – перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти. Кількість питань у тестах - 40, які були попередньо підготовлені членами комісії вибираються. Тестування проходить письмово не довше 40 хвилин у присутності членів комісії не менше двох третин від її затвердженого складу. Після закінчення часу, відведеного на складання тестування, проводиться оцінювання членами комісії  (кожна правильна відповідь оцінюється в 1 бал).

Перед вирішенням тестів обов’язково вказуються прізвище, ім’я та по батькові кандидата. Після підготовки відповідей на аркуші проставляються підпис кандидата, дата вирішення тестових завдань.

Після закінчення часу, відведеного на вирішення тестових завдань проводиться перевірка шляхом оцінювання завдань членами комісії. Після І етапу здійснюється ознайомлення кандидатів із результатами конкурсного відбору.

Тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти розпочато о 13.00 год. та закінчено о 13.40 год., після чого члени комісії переходять до процедури оцінювання.

 

ВИСТУПИЛИ:

Герула Анна Юріївна, секретар конкурсної комісії,  яка зазначила, що членами комісії опрацьовані усі тестові завдання кандидатки на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Степівської сільської ради, оголосила бали кандидатки, отриманих за результатами проходження І етапу конкурсного відбору, і поставила питання на голосування щодо затвердження результатів проведення І етапу конкурсного відбору (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти).

УХВАЛИЛИ:

  1. Затвердити результати проведення І етапу конкурсного відбору на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів  Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.  (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти).

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

 «за»  –  6  (шість);

«проти» –  0 (нуль);

«утрималися» – 0 (нуль).

 

  1. Допустити до II етапу (письмового вирішення ситуаційного завдання) кандидата на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, яка пройшла І етап.

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

 «за»  –  6  (шість);

«проти» –  0 (нуль);

«утрималися» – 0 (нуль).

 

    3.Оголосити кандидату результати тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти.

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

«за»  –  6  (шість);

«проти» –  0 (нуль);

«утрималися» – 0 (нуль).

 

  1. По другому питанню порядку денного:

СЛУХАЛИ:  Руденка В.В., голову конкурсної комісії, який зазначив, що другим  етапом є вирішення ситуаційного завдання, яке обирається шляхом жеребкування із визначеного у Положенні переліку. Кандидат розв’язує одне ситуаційне завдання. Відповідь оцінюється шкалою від 0 до 2 балів. Остаточними  балом вирішення ситуаційного завдання є середнє арифметичне значення індивідуальних балів членів конкурсної комісії. Тривалість іспиту – 10 хвилин.

Перед розв’язанням ситуаційного завдання обов’язково вказуються прізвище, ім’я та по батькові кандидата. Після підготовки відповідей на аркуші проставляються підпис кандидата, дата вирішення ситуаційного завдання. Кандидат зачитує вирішення ситуаційного завдання, після чого члени комісії можуть задавати додаткові усні запитання.

   Вирішення ситуаційного завдання розпочато о 13.50 год. та закінчено о 14.00 год., після чого члени комісії переходять до процедури оцінювання.

 

ВИСТУПИЛИ:

Герула А.Ю. заступник голови конкурсної комісії, яка зазначила, що членами комісії опрацьовано вирішення ситуаційного завдання кандидата на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, оголосила бали кандидата, отриманих за результатами проходження ІІ етапу конкурсного відбору, і поставила питання на голосування щодо затвердження результатів проведення ІІ етапу конкурсного відбору (вирішення ситуаційного завдання ).

 

УХВАЛИЛИ:

  1. Затвердити результати проведення ІІ етапу конкурсного відбору на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Степівської сільської ради, Миколаївського району, Миколаївської області (вирішення ситуаційного завдання).

 

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

 «за»  –  6  (шість);

«проти» –  0 (нуль);

«утрималися» – 0 (нуль)

  1. Допустити до ІІІ етапу (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти) кандидата на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів.

 

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

 «за»  –  6  (шість);

«проти» –  0 (нуль);

«утрималися» – 0 (нуль)

 

  1. Оголосити кандидату результати вирішення ситуаційного завдання.

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

 «за»  –  6  (шість);

«проти» –  0 (нуль);

 «утрималися» – 0 (нуль).

 

  1. По третьому питанню порядку денного:

СЛУХАЛИ:  Руденка В.В., голову конкурсної комісії, який зазначив, що третій етапвідкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти, тривалістю до 10 хвилин. Презентація оцінюється шкалою від 0 до 2 балів. Остаточним  балом за відкриту презентацію плану розвитку закладу загальної середньої освіти є середнє арифметичне значення індивідуальних балів членів конкурсної комісії.

Після закінчення відкритої презентації плану розвитку закладу загальної середньої освіти члени комісії можуть задавати додаткові усні запитання, після чого проводиться оцінювання членами комісії. Після ІІІ етапу здійснюється ознайомлення кандидата із результатами конкурсного відбору.

ВИСТУПИЛИ:

Герула А.Ю. заступник голови конкурсної комісії, яка зазначила, що членами комісії оцінено презентацію плану розвитку закладу загальної середньої освіти кандидата на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, оголосила бали кандидатки, отриманих за результатами проходження ІІІ етапу конкурсного відбору, і поставила питання на голосування щодо затвердження результатів проведення ІІІ етапу конкурсного відбору (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти).

 

УХВАЛИЛИ:

  1. Затвердити результати проведення ІІІ етапу конкурсного відбору на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Степівської сільської ради, Миколаївського району, Миколаївської області (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти).

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

 «за»  –  6  (шість);

«проти» –  0 (нуль);

         «утрималися» – 0 (нуль).

 

  1. Оголосити кандидату результати оцінювання  презентації плану розвитку закладу загальної середньої освіти кандидата на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Степівської сільської ради, Миколаївського району, Миколаївської області

ГОЛОСУВАЛИ (відкритим голосуванням):

«за»  –  6  (шість);

        «проти» –  0 (нуль);

        «утрималися» – 0 (нуль).

 

По  четвертому питанню порядку денного:

СЛУХАЛИ: Руденка В.В., голову конкурсної комісії, який оголосив результати проведення конкурсу. Переможцем конкурсу на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Степівської сільської ради, Миколаївського району, Миколаївської області визначено:

Приліпко Галину Валеріївну.

 

Рекомендувати відділу освіти, культури, молоді та спорту, Степівської сільської ради протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу  укласти з ним строковий трудовий договір (контракт) у письмовій формі строком на 2 роки.

 

УХВАЛИЛИ:

За результатами конкурсу:

  1. Визнати переможцем конкурсу на посаду директора Широколанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Степівської сільської ради, Миколаївського району, Миколаївської області Приліпко Галину Валеріївну
  2. Рекомендувати відділу освіти, культури. молоді  та спорту Степівської сільської ради протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу  укласти з нею строковий трудовий договір (контракт) у письмовій формі строком на 2 роки.

 

Голова комісії:                           ______________                            Віталій РУДЕНКО

 

Секретар комісії:                      ______________                            Анна ГЕРУЛА

 

Члени комісії:

 ______________                       Сергій ВАТРАЛИК

 
 ______________                        Тетяна РАКОЧА

 

_______________                       Ольга КЕРДІКОШВІЛІ

 

_______________                       Лариса КОЛЕНЯК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь