Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

Шановні жителі села Степове!

Дата: 09.06.2022 09:15
Кількість переглядів: 1795

Слава Україні!

Шановні жителі села Степове, повідомляємо вам наступне: вся гуманітарна допомога, яка надходить до Степівської сільської ради  розподіляється між п’ятьма старостинськими округами – 15 населених пунктів та с. Степове. В першу чергу надається внутрішньо переміщеним особам, які залишилися без житла, роботи, всього того, що необхідно людині для повноцінного життя.

Станом на 08.06.2022 року зареєстровано внутрішньо переміщених осіб - 1050 осіб, з них с. Степове – 360 чол. Також надається гуманітарна допомога багатодітним сім’ям з дітьми, інвалідам І-ІІ групи загального захворювання, пенсіонерам за віком.

Ми розуміємо, що зараз складний час – війна і всім тяжко.

Багато хто без заробітної плати, має низькі доходи. Але в селі немає обстрілів, руйнувань, працює інфраструктура, магазини. Всі забезпечені водою, природнім газом, електроенергією. Необхідно кожному розуміти ситуацію, яка склалася в країні. Держава чим може – допомагає і ми повинні допомагати державі і в першу чергу - розумінням, єднанням, витримкою, терпінням. Військовослужбовці та цивільні громадяни гинуть в боях, під обстрілами, під руїнами, віддають своє життя за Батьківщину. Інші допомагають чим можуть і в першу чергу тим, хто постраждав. Це і є гуманітарна допомога. І у нас в селі є люди, які допомагають ЗСУ – хто ремонтує техніку, хто перераховує кошти, ділиться тим, що має для військових та переселенців. Нажаль, є такі, що ведуть «бої за гуманітарку». Ніхто в сільській раді не привласнює гуманітарну допомогу. Все розподіляється на 16 сіл, а потім надається людям під підпис. А замість подяки працівникам сільської ради, які надали потребуючим тони продуктів, дитячого харчування та інше їх обливають брудом.

Давайте переглянемо відношення кожного до цього питання та зробимо висновки.

 

Героям слава !

 

Секретар сільської ради

В. В. Руденко 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь