Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

Регуляторні акти №_ «Регуляторні акти»

Кількість переглядів: 232
Скликання: 8 скликання
Сесія: __
Тип документу: Регуляторні акти
Дата: 28.05.2021
Номер документу: _
Назва документу: Регуляторні акти
Прикріплені файли:
  1. Про встановлення ставок  по орендній платі за землю по Cтепівській сільській раді на 2022 рік (0.03 МБ)
  2. Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення ставок по орендній платі за землю по Cтепівській сільській раді на 2022 рік» (0.06 МБ)
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку (0.04 МБ)
  4. Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Степівській сільській раді на 2022 рік» (0.06 МБ)
  5. Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб на території Степівської сільської ради на 2022 рік (0.06 МБ)
  6. Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб на території Степівської сільської ради на 2022 рік» (0.06 МБ)
  7. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Степівській сільській раді на 2022 рік (0.26 МБ)
  8. Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Степівській сільській раді на 2022 рік» (0.06 МБ)

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення ставок по орендній платі за землю по Cтепівській сільській раді на 2022 рік»

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Степівській сільській раді на 2022 рік»

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб на території Степівської сільської ради на 2022 рік»

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Степівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку  на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Степівській сільській раді  на 2022 рік».

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь