Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

ПРОЄКТ №- «Проєкти рішень чергової ХХXІІІ сесії Степівської сільської ради восьмого скликання»

Кількість переглядів: 49
Скликання: 8 скликання
Сесія: XXXІІI сесія
Тип документу: ПРОЄКТ
Дата: 02.07.2024
Автор: Степівська сільська рада
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень чергової ХХXІІІ сесії Степівської сільської ради восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку проектної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Білик Леоніду Леонідович гр. Білик Альоні Леонідівні (0.1 МБ)
  2. Про надання дозволу на розробку проектної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Білик Леоніду Леонідович гр. Білик Альоні Леонідівні (0.1 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гуменюк Юлії Валеріївні (0.1 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Денисюку Андрію Сергійовичу (0.1 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Денисюку Сергію Олександрович (0.1 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Живило Мар’яні Володимирівні (0.1 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кубряк Олені Опанасівні (0.1 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пастернак Марині Юріївні (0.12 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шкуратській Людмилі Іванівні, Шкуратському Віктору Олександровичу, Шкуратській Вікторії Вікторівні (0.1 МБ)
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності (0.1 МБ)
  11. Про надання дозволу на заключення договору оренди земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення гр. Дудик Олександру Васильовичу. (0.1 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для передачі в оренду Кремінській Анастасії Юріївні (0.1 МБ)
  13. Про надання дозволу на заключення договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (нежитлова будівля) гр. Кучеренко Віталію Володимировичу (0.1 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кучеренко Ользі Анатоліївні (0.12 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Київстар» в с. Катеринівка (0.1 МБ)
  16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки (0.11 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовленняя проектної документації щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «АГРО-ПОЛІГОН» (0.12 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовленняя проектної документації щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «АГРО-ПОЛІГОН» (0.12 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовленняя проектної документації щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «АГРО-ПОЛІГОН» (0.12 МБ)
  20. Про надання дозволу на заключення договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (нежитлова будівля) гр. Даценко Сергію Олександровичу (0.1 МБ)
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності гр. Олійниченко Наталі Василівні (0.1 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пахомі Іллі Томовичу. (0.1 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Садляку Сергію Валерійовичу. (0.1 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Уздяєву Миколі Павлович (0.1 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення із земель для ведення фермерського господарства в землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.12 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду Акціонерному товариству «Миколаївобленерго» (0.1 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Макарову Віктору Григоровичу. (0.1 МБ)
  28. Про скасування рішень (0.1 МБ)
  29. Про внесення змін до рішення Степівської сільської ради від 07 червня 2023 року №32 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Степівській сільській раді». (0.13 МБ)
  30. Про внесення змін до рішення Степівської сільської ради від 07 червня 2023 року №32 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Степівській сільській раді». (0.13 МБ)
  31. Про внесення змін до Порядку надання одноразової грошової допомоги за зверненням громадян в рамках Комплексної програми «Турбота» (0.09 МБ)
  32. Про затвердження робочого проєкту «Поточний ремонт дорожнього покриття до Широколанівського закладу дошкільної освіти «Барвінок» село Широколанівка вул. Центральна,55, Миколаївська область Миколаївський район (0.11 МБ)
  33. «Про затвердження робочого проєкту «Послуги з поточного ремонту дорожнього покриття по вул. Козацька с. Степове Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області» (0.1 МБ)
  34. «Про затвердження робочого проекту « Капітальний ремонт дорожнього покриття по провулку від цвинтаря до вулиці Степова в с. Михайлівка Миколаївського району Миколаївської області» (0.1 МБ)
  35. «Про затвердження робочого проекту « Поточний ремонт дорожнього покриття по провулку Новому с. Піщаний Брід Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області» (0.1 МБ)
  36. «Про затвердження робочого проекту « Послуг з поточного ремонту дорожнього покриття по вул. Центральна від будинку №119-а до будинку №197 с. Широколанівка Миколаївського району Миколаївської області» (0.1 МБ)
  37. Про затвердження Положення про резервний фонд бюджету Степівської сільської ради (0.13 МБ)
  38. Про внесення змін до бюджету Степівської сільської територіальної громади на 2024 рік (0.1 МБ)
  39. Додаток 1 (0.02 МБ)
  40. Додаток 2 (0.01 МБ)
  41. Додаток 3 (0.02 МБ)
  42. Про затвердження Статуту Кубряцької початкової школи Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.11 МБ)
  43. Про затвердження Статуту Зеленогайської початкової школи Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.11 МБ)
  44. Про затвердження Статуту Новокатеринівської гімназії Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.11 МБ)
  45. Про затвердження Статуту Катеринівської гімназії Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.11 МБ)
  46. Про затвердження Статуту Криничанської гімназії імені Віктора Лаврентійовича Мусіяки Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.11 МБ)
  47. Про зміну юридичної адреси. (0.09 МБ)
  48. Про внесення змін до структури та штатного розпису відділу освіти, культури, молоді та спорту Степівської сільської ради (0.11 МБ)
  49. Про затвердження звіту поліцейського офіцера громади за 1 півріччя 2024 року (0.1 МБ)
  50. Додаток (2.8 МБ)
  51. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Степівської територіальної громади Миколаївського району Миколаївської області (0.11 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь