Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

ПРОЄКТ №- «Проєкти рішень на ХХІV Сесію 8 скликання»

Кількість переглядів: 129
Скликання: 8 скликання
Сесія: ХХIV сесія
Тип документу: ПРОЄКТ
Дата: 15.09.2023
Автор: Степівська сільська рада
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень на ХХІV Сесію 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до місцевої цільової Програми соціально-економічного розвитку Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області на 2022-2026 роки (0.03 МБ)
  2. Про затвердження Програми управління майном комунальної власності Степівської сільської ради на 2023-2027 роки (0.03 МБ)
  3. Про внесення змін до Програми збереження архівних фондів Степівської сільської ради 2021-2025 роки (0.03 МБ)
  4. Про затвердження цільової соціальної програми «Здоров’я нації на 2021-2025 роки у новій редакції (0.04 МБ)
  5. Про затвердження Програми приведення захисних споруд цивільного захисту, протирадіаційних укритів (ПРУ) у готовність до укриття населення на 2023-2025 роки» (0.02 МБ)
  6. Про затвердження Програми «Розвиток фізичної культури і спорту на території Степівської сільської ради на 2021-2025 роки» у новій редакції (0.03 МБ)
  7. Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Степівської сільської ради (0.04 МБ)
  8. Про затвердження Положення про порядок проведення громадських слухань на території Степівської сільської ради (0.07 МБ)
  9. Про внесення змін до місцевої цільової Програми «Питна вода» Степівської сільської ради на 2021-2025 роки (0.02 МБ)
  10. Про дострокове припинення повноважень депутата Степівської сільської ради VIII скликання Головань Олени Георгіївни (0.02 МБ)
  11. Про дострокове припинення повноважень депутата Степівської сільської ради VIII скликання Саргсяна Руслана Ашотовича (0.02 МБ)
  12. Додаток 2 до програми Розвиток фізичної культури (0.02 МБ)
  13. Про проведення зовнішнього аудиту в Комунальному некомерційному підприємстві охорони здоров’я Амбулаторія групової практики Тип «АГ» Степівської сільської ради (0.02 МБ)
  14. Про перейменування вулиць у с.Катеринівка (0.02 МБ)
  15. Про зміну юридичної адреси об’єкту нерухомого майна (0.02 МБ)
  16. Про затвердження Програми проведення нормативно грошової оцінки земель населених пунктів на території Степівської сільської ради на 2023-2024 роки.docx (0.04 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПрАТ «Київстар» (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Станичній Олені Михайлівні та гр (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документаціїі з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПрАТ «Київстар» (0.02 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кобилецькому Антону Антоновичу (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ішутко Ольги Олександрівни (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки в оренду ПрАТ «ВФ Україна» (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду ПрАТ «ВФ України» (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.Каморкіну Дмитру Олександровичу (0.02 МБ)
  26. Про затвердження робочого проекту «Поточний ремонт дорожнього покриття по проспекту Олега Кошового в селі Михайлівка Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області» (0.02 МБ)
  27. Про надання згоди на безоплатне прийняття Окремого індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селиш, міст Миколаївської області у комунальну власність Степівської сільської ради (0.1 МБ)
  28. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель іншого сільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки гр. Маркіній Галині Дмитрівні (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (пай) та надання в оренду ФГ «Аякс» (0.02 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Авраменко Оксані Ярославівні (0.02 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Авраменко Антоніні Миколаївні (0.02 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кравченко Надії Миколаївні (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь