Степівська сільська рада

Миколаївська область, Миколаївський район

Рішення №- «Рішення ХХІІІ сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 72
Скликання: 8 скликання
Сесія: ХХІІІ сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 31.08.2023
Автор: Степівська сільська рада
Номер документу: -
Назва документу: Рішення ХХІІІ сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про порядок відчуження та списання майна, що перебуває у власності Степівської сільської ради (0.04 МБ)
  2. Про затвердження Порядку надання компенсації на виготовлення правовстановлюючих документів на нерухоме майно соціально незахищеним мешканцям Степівської сільської ради (0.02 МБ)
  3. Про безоплатну передачу окремого індивідуального визначеного майна, яке знаходиться на балансі відділу ОКМС Степівської сільської ради, для потреб ЗСУ (0.02 МБ)
  4. Про надання згоди та взяття на баланс Степівської сільської ради об’єкт нерухомого майна за адресою: вулиця Веселинівська, будинок 45, місто Миколаїв, Миколаївська область, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області (0.02 МБ)
  5. Про передачу в користування на праві господарського відання водопровідні мережі, артезіанські свердловини та водонапірні башти КП ЖКС «Антіміцин», КП «Прометей» (0.03 МБ)
  6. Про зміну юридичної адреси об’єкту нерухомого майна (0.03 МБ)
  7. Про зміну юридичної адреси об’єкту нерухомого майна (0.02 МБ)
  8. Про передачу в оперативне управління та на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Степівської сільської ради майна що знаходиться на балансі Степівської сільської ради (0.02 МБ)
  9. Про безоплатну передачу майна відділу освіти, культури, молоді та спорту Степівської сільської ради на баланс Степівської сільської ради (0.02 МБ)
  10. Про затвердження переліку доріг комунальної власності в межах населених пунктів Степівської сільської ради (0.04 МБ)
  11. Про затвердження Положення про пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення місцевої пожежної охорони Степівської сільської територіальної громади та внесення змін до його структури (0.05 МБ)
  12. Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Степівської сільської ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна (0.14 МБ)
  13. Про затвердження робочих проектівпо поточному ремонту дорожнього покриття комунальної власності Степівської сільської ради (0.02 МБ)
  14. Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селиш, міст Миколаївської області у комунальну власність Степівської сільської ради (0.09 МБ)
  15. Про затвердження Положення та складу робочої групи із розробки та реалізації Стратегії розвитку Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області на період до 2027 року (0.03 МБ)
  16. Про затвердження ескізів,Положення про зміст, опис та порядок використання офіційної символіки сіл Гамове, Іванівка, Кубряки Степівської сільської ради (0.02 МБ)
  17. Про внесення змін до структури та чисельності апарату Степівської сільської ради та її виконавчих органів затвердженої рішенням сесії сільської ради від 22.12.2022 року № 8 (0.09 МБ)
  18. Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води (ІТНВПВ) Надбузькому професійному аграрному ліцею (0.03 МБ)
  19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, Про надання дозволу на розроблення ХХІІІ чергова сесія технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельних ділянок восьмого скликання щодо інвентаризації земельних ділянок (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, гр. Войцихів Едуарду Ігоровичу (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вітів Тетяні Василівни (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковальчук Наталі Володимирівни (0.02 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Махіборода Юлії Олегівни (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вапляку Петру Івановичу (0.02 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сич Ользі Миколаївні (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Абрамюк Іванни Вікторівни (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Костенко Ользі Миколаївні (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ «Янко Агро» (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Маркіній Єлизаветі Дмитрівні (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на невитребувану земельну частку (пай) та надання в оренду ПП «Чернецький» (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на невитребувану земельну частку (пай) та надання в оренду ПП «Чернецький» (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на невитребувану земельну частку (пай) та надання в оренду ПП «Чернецький» (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на невитребувану земельну частку (пай) та надання в оренду ПП «Чернецький» (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь